"Dyqani që bashkon shqiptarët" 

 Dyqani është i mbyllur deri me 1 Gusht 2017 

Për çdo paqartësi ju lutemi na kontaktoni ne emailin

info@dyqani.co.uk

ose SMS 07779771117

Big Brother Albania 9    vetëm £ 15

Për gjithë kohën e transmetimit 

Free - Per te gjitha Abonimet dhe Riabonimet 12 mujore qe kryhen brenda dates 12 Mars 

Si per ato Premium dhe Familjare 

 

Best of Digitalb Platforms

 

Digitalb  digitalb

(Satelitor)

 Iptv Iliria Iptv_Ilirija_UK  (Digitalb parner)

(Internet)

Abonime Familjare këtu

 • Abonime Platinium këtu
 • Pajisjet satelitore Digitalb këtu
 • Riparime Satelitore  këtu
 • Instalime Satelitore këtu

                      Duo_Abonim12_muaj_Paketa_premium_Abonim_mix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per me shume klikoni ketu 

App

 

Best of Tring Platforms

 

 Tring SatTring_logo_botton_logo

Tring Iptv Tring_logo_botton_logo

 • Abonime Tring Satelitor këtu
 • Abonimet Tring IPTV tu
 • Pajisjet Satelitore këtu
 • Riparimet Satelitore këtu
 • Instalimet Satelitore këtu
 • Abonimet Tring IPTV 
 • Pajisjet Tring Iptv 
 • Pajisjet per IPTV 
 • Kanalet Tring Tv 

 

                                                                    telephon-_logo

 

 

Assistence Teknike 

 • Riparimet Satelitore £ 30 
 • Instalimet Satelitore £ 50

​​për më shumë.....

 

Dyqani_shqiptar_satelitor_seven_sisters_road


New Big Brother Albania 9

£15.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

Abonim Digitalb Familjar 3 mujor

£45.00 *
Cmimi origjinal. £48.00
Current daily price
In stock

Abonim Digitalb Familjare 12 mujor

£149.00 *
Cmimi origjinal. £149.00
Current daily price
In stock

Digitalb Premium 3 mujore

£75.00 *
Cmimi origjinal. £79.00
In stock
can be shipped within 1 days

Digitalb Premium 12 mujore

£249.00 *
Cmimi origjinal. £249.00
In stock
can be shipped within 1 days

Digitalb Karta Zyrtare

£15.00 *
In stock

Ushqyes rryme

£15.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

New Telekomande Flybox

£15.00 *
Not in stock

New Flybox HD Digitalb

£95.00 *
Cmimi origjinal. £109.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Instalim i Plote Digitalb Familjar

£339.00 *
Cmimi origjinal. £359.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Instalim i Plote Digitalb HD Premium

£449.00 *
Cmimi origjinal. £469.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Abonim 3 muaj Familjar + Aparatin

£129.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Abonim 6 muaj Familjar + Aparatin

£165.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Abonim 12 muaj Familjar + Aparatin

£179.00 *
Cmimi origjinal. £189.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Riabonim 12 muaj Familjar

£139.00 *
Cmimi origjinal. £149.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Abonim 3 muaj Premium + Aparatin

£139.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Abonim 6 muaj Premium + Aparatin

£185.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Abonim 12 muaj Premium + Aparatin

£219.00 *
Cmimi origjinal. £239.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Iptv Iliria - Riabonim 12 muaj Premium

£179.00 *
Cmimi origjinal. £199.00
In stock
can be shipped within 1 days

Tring 1 mujore

£19.00 *
In stock
can be shipped within 1 days

Tring 3 Mujore

£49.00 *
Cmimi origjinal. £55.00
In stock
can be shipped within 1 days

Tring 6 Mujor

£89.00 *
Cmimi origjinal. £89.00
In stock
can be shipped within 1 days

Tring 12 Mujor

£149.00 *
Cmimi origjinal. £145.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Duo Iptv Iliria - 2 Abonime 12 muaj Familjar + 2 Aparate

£319.00 *
Cmimi origjinal. £380.00
In stock
can be shipped within 1 days

New Duo Iptv Iliria - 2 Abonime 12 muaj Premium + 2 Aparate

£399.00 *
Cmimi origjinal. £490.00
In stock
can be shipped within 1 days
*

+Dergesa postale